Intervisie Trail voor advocatuur

Faun organiseert Intervisie Trails voor advocaten onder begeleiding van gecertificeerde intervisie gespreksleiders. Deelname aan een Faun Intervisie trail geeft je de mogelijkheid om, in een schitterende omgeving, op een effectieve, leerzame en leuke manier je verplichte jaarlijkse intervisie punten te verkrijgen.

 

Ons basiskamp is een privé berghut op 1780 meter hoogte, gelegen in het hart van het Nationaal Park van de Abruzzen. We staan vroeg op om beren, wolven, gemzen en arenden te spotten en de zon te zien opkomen boven de toppen van de Abruzzen. We struinen door bergen en bossen, doorkruisen beken, beklimmen toppen en laten de ongerepte natuur op ons inwerken. Natuurlijk genieten we ook van heerlijk en stoer lokaal eten, en sluiten we de dag af met een glas wijn rond een knapperende haardvuur.

 

Tijdens de intervisie sessies brengen we om beurten dilemma"s in. Je trail-genoten luisteren, geven feedback en zorgen er zo voor dat je nieuwe inzichten en meerdere perspectieven krijgt voorgespiegeld. De lange wandelingen bieden de mogelijkheid om rustig te reflecteren, één-op-één gesprekken te voeren en zo van elkaar te leren.

 

Tijdens de tochten worden we begeleid door een plaatselijke wildlife/berggids, die echt alles kan vertellen over de flora en fauna en ook nog zorgdraagt voor het eten.

 

Deelnemen aan de trail betekent dat je kiest voor vier dagen veel samen doen. Samen op een kleine slaapzaal overnachten, samen aan één tafel dineren, en meerdere uren per dag samen door de bergen wandelen.

Interesse?

Voel je je aangetrokken tot een Intervisie Trail? Laat het mij weten, dan neem ik contact met je op. frank@faun.nl