Nick Neeson

Poker Event met Nick Leeson

KPMG Strategic and Commercial Intelligence organiseert jaarlijks een relatie dag. De afgelopen jaren is deze dag door Faun verzorgd. Deze keer heeft KPMG haar relaties uitgenodigd voor een KPMG Private Equity Poker Championship.

Op een avond in november ontvangen wij de gasten van KPMG in een broeierige pokersfeer in Grand Café de Bosbaan te Amsterdam. Voorzien van echte KPMG dollars en een hapje en een drankje, worden zij daarna voorgesteld aan Nick Leeson; de man die begin jaren negentig door zijn grote speculatieve transacties in zijn eentje verantwoordelijk was voor het faillissement van de Barings Bank. Nick Leeson vertelt in geuren en kleuren zijn ongelooflijke levensverhaal.

Hierna gaat het Poker toernooi van start waarbij alle gasten hun geluk en spelinzicht kunnen testen. Natuurlijk neemt ook Nick Leeson zelf plaats achter de pokertafel. Na een enerverende avond, waarbij de deelnemers via een video scherm zelfs een inkijkje kunnen krijgen in de kaarten en tactiek van hun concurrenten, gaat de gelukkige winnaar er uiteindelijk met een imposante trofee vandoor.